DE VÂNZARE 3 camere, London-6, London, Anglia, 147 Weavers way

DE VÂNZARE - Cod. 35711

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 50 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 2

Camden Town este un cartier popular pentru localnici, pub-uri, piața ciudată, canalul romantic ... Suntem la 10 minute de mers pe jos de metrou și la 20 de minute de stațiile internaționale St.Pancras și King Cross. Este o parte liniștită și sigură a lui Camden; se pare că primarul Londrei a cumpărat discret un apartament în aceeași clădire ca și al nostru.
 Este un apartament cu o cameră de 50 de metri pătrați, din care 48 pot fi plimbate, cu: o sufragerie mare orientată spre sud, foarte luminos, care duce spre grădina de condominiu; dormitor dublu, dormitor single, baie finisată elegant cu bideu și duș, intrare și depozit. Clasa energetică C, geamuri termopan, încălzire centrală. Parcare gratuită pentru două mașini în parcarea rezervată a condominii.
Este un moment bun pentru a cumpăra o casă în Anglia: prețurile tocmai au scăzut după ce Brexit și analiștii se așteaptă ca în câțiva ani să urce, mai ales în Londra.
Am cumpărat apartamentul în 2012 și l-am renovat complet, cu ajutorul unui arhitect interior, pentru fiica noastră. Locuia acolo timp de 5 ani, dar a trebuit să se mute în Franța; de aceea îl vindem.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB