DE VÂNZARE Garsonieră, Faugh, Cumbria, Anglia, Cumbria

DE VÂNZARE - Cod. 35027

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 20 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 1

Apartament în hotel, de vânzare într-o minunată clădire istorică situată în inima uneia dintre cele mai magnifice regiuni ale Angliei. Situat în inima peisajului frumos al Lacului District, oferă vederi spectaculoase ale regiunii Northumberland și vârfurile care înconjoară frumoasele lacuri.

Hotelul datează din 1700, cuprinde un total de 86 de camere, inclusiv single, duble și apartamente, și a fost întotdeauna o destinație preferată pentru vizitatorii din toate locurile, mai ales datorită proprietăților de vindecare binecunoscute ale sursei de apă naturală cu sulf natural. O adevărată oază de liniște care cuprinde 140 de acri de pământ între grădină și pădurea naturală, înconjurat de un cadru rural idilic.

Oferta de servicii deja existente in structura - restaurantul cu barul de cocktail-uri alaturate, piscina si sala de fitness - va fi in curand imbogatita cu un al doilea restaurant superior, care indeplineste cele mai inalte standarde de calitate, de la adaugarea unui centru de wellness cu camere pentru tratamente și construirea unui centru ecvestru.

Renovarea sălii de funcții și a grădinilor de iarnă magnifice va aduce un plus de atracție hotelului și va avea o locație ideală pentru nunți, conferințe și evenimente.

De la hotel puteți să descoperiți siturile UNESCO ale Patrimoniului Mondial de-a lungul zidului Hadrianului, precum și să vizitați Carlisle, Gretna, Hexham și Newcastle, acest hotel frumos oferă oaspeților un loc unic pentru a se retrage - în timp ce Windermere, Ullswater și Derewentwater sunt renumiți pentru frumusețea lor pitorească.

Întreaga regiune a lacului este cunoscută în întreaga lume pentru farmecul său turistic și este cunoscută ca destinație de excelență pentru turismul istoric / cultural și naturalist, atrăgând în jur de 41,5 milioane de vizitatori în fiecare an: Hadrian are site-uri patrimoniului mondial UNESCO, de aici puteți ajunge cu ușurință în orașe și orașe istorice precum Carlisle, Gretna, Hexham și Newcastle sau puteți face o călătorie pe malul frumoselor lacuri Windermere, Ullswater și Derewentwater renumite pentru frumusețea lor pitorească.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB